Societat

Mor després d'estavellar-se contra una tanca al peatge de la Roca del Vallès

Successos

Un conductor ha mort al peatge de la AP-7 a la Roca del Vallès (Vallès Oriental), on ha arribat circulant a gran velocitat i, després de perdre el control, ha fet un cop de volant, ha xocat contra les tanques de ciment que protegeixen les cabines i ha anat a parar a sobre d'un altre turisme.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'accident ha passat cap a les nou del matí. Per motius que encara es desconeixen, el vehicle no anava a accedir al peatge per un carril i ha anat directe cap a la tanca que protegeix les cabines de cobrament. El conductor ha fet un cop de volant, amb la qual cosa el seu vehicle ha sortit disparat i ha caigut sobre un altre cotxe que estava parat per passar el peatge.

El conductor del turisme que circulava a gran velocitat ha mort, mentre que els ocupants de l'altre vehicle han resultat il·lesos, segons les mateixes fonts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.