Societat

Un tren de la línia Llobregat-Anoia de FGC s'avaria dins d'un túnel i n'evacuen la trentena de passatgers

Transport

Un tren de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) s'ha avariat dins d'un túnel, aquest dimecres al vespre, fet que ha obligat a evacuar la trentena de passatgers que duia a un altre comboi, segons ha informat FGC.

L'avaria s'ha produït en direcció a la plaça Espanya, entre les estacions de l'Almeda i Cornellà, poc abans de les vuit del vespre. S'ha intentat moure el tren per fer-lo arribar a Cornellà, però en no ser possible els viatgers han estat evacuats col·locant un comboi en paral·lel a la unitat avariada i fent passar els passatgers d'un tren a l'altre mitjançant unes passarel·les. En total, els viatgers s'han passat una mitja hora atrapats dins del túnel.

FGC ha remarcat que el maquinista ha informat "en tot moment" els usuaris que s'han quedat atrapats dins el comboi avariat del que estava passant.

Pel que fa a les afectacions a la circulació, s'han produït retards d'uns tres quarts d'hora a la línia Llobregat-Anoia ja que només es podia circular per una sola via. S'ha recuperat la circulació per les dues vies cap a tres quarts de nou del vespre, quan s'ha retirat el tren avariat, però FGC preveia que els retards encara es podien mantenir una mitja hora més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.