Societat

Detenen un mestre d'una escola del Prat per presumptes abusos sexuals a una alumna de 6 anys

Els Mossos d'Esquadra han detingut un professor del Prat de Llobregat per un presumpte delicte d'abusos sexuals a una alumna de 6 anys del CEIP Jaume Balmes del barri de Sant Cosme. L'home, que va ser detingut aquest dilluns després de ser atacat pels familiars de la nena, passarà en les pròximes hores a disposició judicial. Els responsables de l'escola han suspès temporalment les classes a l'espera que s'aclareixi el cas i que el jutge dicti una resolució sobre el futur del detingut.

Segons han informat fonts de la policia catalana, la investigació continua en marxa i s'ha començat a prendre declaració a diferents testimonis, entre els quals familiars i companys del detingut en el centre escolar per aclarir les acusacions.

La menor va denunciar divendres passat que havia estat víctima d'abusos sexuals per part d'un dels seus professors en el CEIP Jaume Balmes, situat al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat. A més, la nena va assegurar que altres companyes de classe com ella també havien estat víctimes d'abusos sexuals per part del mestre.

Els familiars de la menor van denunciar els fets divendres davant els Mossos d'Esquadra i van sol·licitar una revisió mèdica de la nena.

Aquest dilluns a la tarda, un grup de familiars van anar al centre escolar i van atacar el professor, que va patir ferides lleus i va haver de ser atès a l'Hospital de Bellvitge.

En sortir de l'hospital, el professor va anar a denunciar l'agressió davant dels Mossos d'Esquadra, que el van detenir en constatar l'existència d'una denúncia per suposats abusos sexuals contra ell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.