Societat

La neu provoca talls de carreteres i fa necessari l'ús de cadenes en alguns trams

Les terres de l'Ebre i diversos trams de la AP-2 i la A-2 a la Segarra i l'Urgell, entre els més afectats

Des del migdia,  la carretera C-44 continuava tallada a causa de la neu a Móra la Nova i era recomanable l'ús de cadenes per circular per l'autovia A-2 en un tram de 45 quilòmetres a l'alçada de Tàrrega i també a la N-420, entre Móra i Reus, al Coll de la Teixeta.

El temporal de neu que ha afectat la Catalunya central ha interromput el trànsit normal en diverses carreteres de la xarxa principal a partir de les nou del matí d'aquest dilluns.

El Servei Català de Trànsit advertia aquest dilluns al matí de diversos talls que afectaven les terres de l'Ebre i la Catalunya central. El temporal ha provocat també incidències a les terres de l'Ebre i ha impedit l'assistència d'escolars en alguns centres de la Terra Alta.

La direcció de Protecció Civil va establir diumenge l'alerta del pla Neucat per nevades, en especial en algunes comarques tarragonines, com el Baix Ebre, Montsià, Priorat i la Terra Alta. També va activar la fase d'alerta del pla Procicat per risc de fort onatge de fins a quatre metres, ha demanat precaució en ports, platges i navegació, sobretot a les comarques de l'Alt Empordà, Baix Empordà, Selva i Maresme, així com a les del Baix Llobregat, Barcelonès, Garraf, Baix Penedès i Tarragonès.

El risc de vents forts, de fins a 90 quilòmetres, es localitzarà aquest dilluns al migdia, segons Protecció Civil, en punts de les comarques de l'Alt i el Baix Empordà. El Port de Barcelona ha informat que l'empresa Balearia ha suspès les seves entrades i sortides de vaixells de passatgers, i que es manté tancada l'escullera de la instal·lació portuària.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.