Societat

Mor el cinquè bomber ferit en l'incendi d'Horta

El segon dels ferits continua en estat molt greu a l'hospital de la Vall d'Hebron. Un altre incendi a la Segarra mobilitza més d'una vintena de dotacions dels bombers des de les sis de la tarda

Una quinzena de dotacions terrestres i vuit mitjans aeris treballen des de tres quarts de sis de la tarda en l’extinció d’un incendi que s’ha produït entre els termes municipals de Sant Guim de Freixenet i Sant Martí de Sesgueioles, a la Segarra.

Segons fonts dels bombers, el foc està actiu i afecta, sobretot, camps de rostolls, conreus i algun marge de massa forestal.

Mentre intenten evitar que les flames s'escampin a la Segarra, els Bombres de la Generalitat han rebut aquest divendre al migdia la notícia que un dels bombers que van quedar ferits greus en l'incendi dels Ports, a Horta de Sant Joan, ha mort aquest divendres a un quart de tres a la Vall d'Hebron de Barcelona, després de quatre dies en estat crític.

La víctima, de 31 anys, va ingressar dimarts al centre hospitalari amb cremades al 50% del cos i va patir un fallida renal, que va empitjorar dimecres a la tarda, quan va entrar en fallida multiorgànica. El segon dels ferits continua en estat molt greu al mateix hospital.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.