Societat

Més de mil alumnes de Barcelona fan classes en barracons

El 0,47% dels alumnes matriculats a la capital catalana cursen els seu estudis en mòduls prefabricats

Un total de 1.122 alumnes que estan escolaritzats en sis centres educatius de Barcelona fan les seves classes en barracons, segons ha informat la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona, la socialista Montserrat Ballarín, en resposta a una pregunta formulada per CiU a la comissió d'Educació, Cultura i Benestar social, que s'ha celebrat avui.
Ballarín ha concretat que el 0,47% dels alumnes matriculats a la capital catalana cursen els seu estudis en mòduls prefabricats. "És un percentatge que no m'agrada, m'agradaria que fos zero, però estem molt per sota de la mitjana de Catalunya i Espanya", segons Ballarín. I ha afegit: "hi ha situacions imprevistes com reformes, trasllats, la matrícula viva i l'adaptació a determinades realitats amb una forta pressió demogràfic, que dificulten l'erradicació total dels barracons", que és un de los objectius del govern municipal.

La regidora socialista ha explicat que s'estan construint quatre centres escolars que reduiran el número de barracons. Ballarín ha afegit que "a dia d'avui, la qualitat dels mòduls no és la mateixa que abans" ja que hi ha instal·lacions provisionals "molt dignes, amb aire acondicionat. Molts d'ells són millors que algunes escoles".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.