Societat

Dimarts declararan els 2 detinguts en relació amb la mort d'un menor d'edat en un incendi a Lloret de Mar

Successos

Aquest dimarts declararan els dos detinguts per la mort d'un menor d'edat en un incendi que va tenir lloc aquest diumenge a Lloret de Mar. Els Mossos d'Esquadra van detenir dues persones per haver comès, presumptament, una negligència greu amb resultat de mort a causa d'un incendi. Les dues persones detingudes pels indicis que els investigadors de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) de la Selva Litoral han compilat són la mare del menor, la ciutadana ucraïnesa Antonina V, de 30 anys, i amb domicili a Lloret de Mar, i el seu actual company sentimental, el ciutadà romanès Vasile Sorin P, de 23 anys, i també amb residència a Lloret de Mar. Fonts policials han assenyalat que la investigació continua oberta.

El menor de sis anys va morir ahir per intoxicació en incendiar-se el pis en el qual vivia, situat en un edifici de sis plantes de Lloret de Mar, segons van informar els Bombers de la Generalitat. L'incendi es va iniciar a les 07.11 hores a l'armari de l'habitació on dormia el petit i va quedar controlat mitja hora després.

Malgrat que el foc es va controlar amb rapidesa, ja que estava molt localitzat a l'estada a on dormia el petit, el fum provocat per les flames va causar la mort del nen per intoxicació. En el moment dels fets, el nen estava sol a casa.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.