Societat

Arriba una nova pastera amb immigrants a Mallorca

És la sisena barcassa provinent del nord d'Àfrica que arriba des del mes de setembre de l'any passat a les Illes Balears

Una pastera amb més de 13 immigrants a bord ha estat localitzada avui a la platja de S''Estalella, al municipi mallorquí de Llucmajor cap a tres quarts de nou del matí, segons han confirmat fonts de la Policia Local. És la sisena embarcació provinent del nord d'Àfrica que arriba des del mes de setembre de l'any passat a les Illes Balears.

Segons aquestes mateixes fonts, cap a les nou del matí un particular, veí de la zona, ha donat un avís a la Policia Local assegurant que quatre immigrants, pel que sembla d'origen marroquí, havien trucat a la seva finca reclamant ajuda per ser traslladats a Palma.

Més de tretze persones
Després de donar un avís a la Guàrdia Civil davant de la possible presència d'immigrants indocumentats a la zona, una patrulla de la Policia Local ha posat en marxa un operatiu de recerca que s'ha saldat amb la detenció de 13 sense papers als voltants. Segons les mateixes fonts, tot indica que podrien haver arribat mes persones a bord de l'embarcació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.