Societat

Detinguts tres homes per haver robat en camions i furgonetes mentre descarregaven mercaderies a Mataró

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Mataró (Maresme) han aconseguit detenir tres homes que es dedicaven a robar en camions i furgonetes quan carregaven o descarregaven mercaderies a Mataró.

Segons ha informat avui la policia catalana, tots tres sospitosos, d'entre 56 i 63 anys, es feien passar per transportistes per robar la mercaderia d'altres transportistes al centre de Mataró.

Tot va començar quan els Mossos van relacionar sis denúncies per robatori i furt que seguien el mateix modus operandi. Els assalts tenien lloc sempre entre les deu del matí i les dotze del migdia i consistien a aprofitar que el conductor del camió o furgoneta abandonava el seu vehicle per forçar el pany, obrir la caixa i robar la mercaderia embalada.

Els tres suposats lladres van ser interceptats quan fugien d'un robatori frustrat mentre els perseguien els agents de paisà. Finalment, els fugitius van ser interceptats a la carretera C-17 a l'altura de Granollers. Davant de les versions incongruents que van donar, José Antonio H.V., Jaime D.C. i José G.O., veïns de Barcelona i de nacionalitat espanyola, van ser detinguts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.