Societat

Un noi mor apunyalat a la plaça Can Mantega de Sants

La víctima va ser agredida per un grup aquest dimecres a la nit i va morir hores després a l'hospital. Després de la ganivetada encara va córrer uns metres, fins a caure desplomat a la confluència dels carrers Galileu i Rosés

Un noi d'origen sud-americà ha mort aquest dijous a la matinada després d'haver estat apunyalat ahir a la nit a la plaça Can Mantega de Sants. 

Segons fonts policials, un grup de persones van atacar el jove cap a les onze de la nit i li van clavar diverses ganivetades. Els serveis d'emergències el van traslladar encara viu a l'hospital, però les ferides eren greus i la víctima va morir al cap d'unes hores.

Els Mossos d'Esquadra investiguen el crim i el jutjat ha ordenat el secret de sumari, segons fonts policials.

Segons ha sabut l'AVUI.cat, la plaça Can Mantega, de grans dimensions, és un punt de trobada de diversos tipus de grups cada vespre. Ahir, a part dels habituals, hi havia unes 200 persones celebrant el pas a la final del Barça a Londres.

La víctima va ser atacada per diverses persones, que després van fugir, i després encara va poder caminar uns metres, però va caure desplomat a la confluència dels carrers Galileu i Rosés, on el van atendre els serveis d'emergències per traslladar-lo a l'hospital. El crim ha estat el principal tema de conversa entre els veïns del barri.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.