Societat

Condemnen a 9 anys de presó un pederasta reincident per dues violacions

L'Audiència de Barcelona ha imposat una pena de gairebé nou anys de presó a un pederasta reincident que va violar dos menors en un mateix dia al setembre de 1997, després d'haver sigut condemnat en altres quatre sentències per agressió sexual i abusos deshonestos.

El condemnat, Alejandro Murcia, de 42 anys, va ingressar a la presó per aquests dos casos d'abusos sexuals després de la seva detenció al 1997, i va quedar en llibertat després de complir dos anys perquè ni la fiscalia ni cap acusació van sol·licitar que se li prorrogués la presó preventiva.

El pederasta, que va tornar a ingressar a la presó preventiva l'any passat i va estar empresonat fins al seu judici, va acumular entre el 1986 i el 1993 quatre condemnes per agressió sexual i abusos deshonestos, en l'última de les quals se li va imposar una pena de nou anys de presó.

L'Audiència de Barcelona ha condemnat ara el pederasta a vuit anys i onze mesos de presó per haver agredit sexualment dos adolescents a Parets del Vallès i la Llagosta (Vallès Oriental), als quals haurà d'indemnitzar amb 20.500 euros per les seqüeles causades.

El pederasta s'ha beneficiat d'un eximent, ja que la sentència considera, d'acord amb els informes dels perits que van declarar en el judici, que pateix una psicopatia esquizoide molt accentuada, la qual cosa alterava la comprensió de les implicacions de la seva conducta criminal.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.