Societat

La contra

El Pep Guardiola d'Arenys

L'actor Pep Plaza, conegut per la imitació que fa de l'entrenador del Barça, presenta el seu últim espectacle a Arenys de Munt, on viu des de fa anys, i la recaptació anirà a una ONG

No és estrany reconèixer passejant per la riera o pel parc de Can Jalpí l'actor Pep Plaza, que des de fa uns anys s'ha traslladat de Mataró i s'ha instal·lat a Arenys de Munt. Es nota que s'hi troba bé, al poble que l'ha acollit, i segur que per això li va sorgir la proposta de portar l'últim espectacle que està fent al centre Moral. No és que tingués ganes de lluir-se a prop de casa, sinó que tenia un argument amb pes. Des de fa anys que l'actor dels gags del Cracòvia col·labora amb l'ONG Esport Solidari Internacional. Segons expliquen des de l'entitat, va ser el mateix Plaza qui va suggerir destinar la recaptació de l'espectacle a nous projectes. Aquesta ONG treballa en l'actualitat en 27 països d'arreu del món, però sobretot a l'Àfrica. Els recursos serveixen per fer instal·lacions per practicar esports en condicions dignes en molts d'aquests llocs per enviar material esportiu o crear beques escolars i esportives. “L'esport és l'esquer perquè molts d'aquests nens es vulguin escolaritzar i es posin a estudiar”, expliquen des de l'entitat. Amb la recaptació d'Arenys de Munt, que no serà insignificant tenint en compte que fa dies que ja s'han venut les 300 butaques de platea, es podran finançar molts d'aquests projectes.

Pep Plaza fa de Pep Guardiola a Cracòvia, una imitació gens fàcil i que pocs humoristes s'han atrevit a fer. També s'ha lluït amb personatges molt difícils de fer versemblants, com ara l'expresident del Barça Joan Gaspart. I n'ha fet d'altres com ara Joan Pera, Barragán, Miki Moto, Jordi Pujol, Carod Rovira, el rei espanyol, Lluís Canut, Jordi González, Eugeni o Tomeu Penya. Plaza recrea uns quants d'aquestes personatges durant l'hora i mitja que dura l'espectacle. El fil conductor de l'obra és un monòleg en què s'alternen imitacions i un entramat de situacions còmiques que s'entrellacen amb música en directe. I és per això que al final de l'actuació, i també per suggeriment de l'actor, se subhastarà entre el públic la guitarra que ell mateix haurà fet servir per tocar en directe. L'espectacle ha despertat expectació, si es té en compte que és possible que s'acabi omplint el centre Moral. Això de veure l'espectacle d'humor dels de casa, i més si és per motius solidaris, ha enganxat el públic. Pep Plaza és de Mataró i, com molts dels amants a l'espectacle, va sorgir de la pedrera dels Pastorets de la Sala Cabañes. Després ha treballat en molts mitjans de comunicació, tant locals com nacionals, a més de fer espectacles en solitari. Tot i haver exercit de corredor d'assegurances durant molt temps, Plaza ja fa anys que es dedica a l'humor. Molts arenyencs encara recorden el programa que presentava a Ràdio Arenys els dissabtes al matí, on ja era habitual que hi lluïs amb les seves imitacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Més de 270 entitats s’uneixen per impulsar la transició ecosocial a Catalunya

barcelona
SOCIETAT

Salut invertirà 45 milions en l’ampliació de l’Hospital del Vendrell

El Vendrell

27 platges gironines, guardonades amb Bandera Blava

girona
SOCIETAT

Un cotxe detectarà a partir de demà les infraccions al carril bus

BARCELONA
societat

Els acampats a la UB amenacen d’allargar la protesta durant el 12-M

Barcelona
MEDI AMBIENT

16,8 milions per al ressegellat de l’abocador de Can Planas de Cerdanyola

cerdanyola

Troben un duc electrocutat en una línia elèctrica entre Palamós i Calonge

palamós / calonge

Estudiants d’FP ideen la campanya publicitària de les festes dels barris

L'Hospitalet de Llobregat
Societat

La seu definitiva de la Barnahus de l’Alt Pirineu i Aran es farà a la Seu d’Urgell

Seu d’Urgell