Societat

La Fira de Tots Sants commemora el 400 aniversari de Nicolás Borrás amb una exposició del pintor contestà

La Fira inclou cinc exposicions, tres de les quals s'inauguraren el 28 d'octubre

La Fira de Tots Sants de Cocentaina 2010 ret homenatge al pintor renaixentista Nicolás Borrás als 400 anys de la seua mort. Borrás és un reconegut artista contestà que va ser deixeble i continuador de l'estil de Joan de Joanes i que ara l'Ajuntament de Cocentaina vol recuperar per al públic amb motiu de la Fira.

Amb aquest motiu, les regidories de Cultura i de Fira, junt a les parròquies de Santa Maria, el Salvador, el convent franciscà i el de les monges clarisses, han preparat l'exposició Nicolás Borrás 1530-1610, que es pot veure al Palau Comtal des del 28 d'octubre i durant els dies de Fira prorrogable fins el 30 d'abril vinent. La mostra inclou quatre obres originals de l'artista com la Sagrada Família de la Pera, San Nicolás Borrás, Adoración de los Pastores i el Retaule de Sant Antoni. A més, l'exposició fusiona aspectes de la vida del pintor contestà i del poble de Cocentaina al segle XVI, recollint les obres mestres de Borrás en 40 panells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.