Societat

La Fira de Tots Sants de Cocentaina complix les seues expectatives malgrat l'oratge

Vora de 500.000 visitants i 40 milions de negoci, balanç provisional

L'Ajuntament de Cocentaina ha realitzat un primer balanç de la Fira de Tots Sants de 2010, en el que s'han mantingut la participació i el volum de negoci, destacant la gran acollida de les principals novetats com la Fira del Llibre o la carpa d'oci nocturn Espai Fira i Festa.

Segons la Policia Local de Cocentaina, es calcula que unes 500.000 persones han visitat la fira durant el darrer pont festiu, una xifra que es correspon amb la participació d'anteriors edicions. A pesar de la gran afluència de públic i a la climatologia adversa en alguns moments, no s'han registrat incidents destacables. L'estimació corresponent al volum de negoci també s'ha mantés en les previsions inicials ja que es calcula que hi hagut una despesa al voltant dels 75 a 80 euros per cada visitant, xifra que es traduix en uns 40 milions d'euros en tres jornades.

Una de les principals novetats d'esta edició ha estat la Fira del Llibre, que també s'ha saldat amb un èxit notable. Ubicada en una carpa de 300 m2, esta primera edició ha comptat amb la participació d'unes 30 editorials, diverses discogràfiques i altres punts de promoció de la lectura acollint, a més, diverses presentacions de llibres i actuacions musicals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.