Societat

Gastronomia

‘Menú de prop' a Can Bosch

Can Bosch presenta per a aquesta tardor-hivern una nova proposta culinària per tal de poder gaudir en aquest emblemàtic restaurant de la Costa Daurada dels productes de cada època que són prop de casa nostra. Aquesta experiència gastronòmica, denominada Menú de prop, té un preu de 49 euros més IVA i complementa els menús que actualment ofereix l'establiment.

És tracta d'unes noves elaboracions on els productes de la nostra terra són el protagonista principal. Aquesta nova fórmula s'emmarca en la voluntat de fer accessible menús gastronòmics amb una gran relació qualitat-preu. Cal destacar que s'acompanyen els plats amb vins recomanats, molt ben seleccionats pel sommelier, que és un gran professional. Un exemple del menú que comença aquesta nova proposta consisteix en uns snacks: bombó de foie, croc de pernil, croqueta de formatge, xips de patata amb brandada de lluç; aperitiu: còctel de bacallà amb pebrot i espinacs; i, entrant ja en el menú, amanida de carxofes amb cargols punxencs, bolets i maionesa de tòfona amb cruixent de ceba, calamanxins de Cambrils saltejats amb all i julivert, gambes de Tarragona, arròs negre Can Bosch, rapets de Cambrils amb guarnició de bolets i salsa de crancs. I, com a postres, cóc de xocolata amb compota de fruites i gelat de coco, i petites llepolies.

Els vins i cava recomanats són XXI Subirat Parent 2009, Agustí Torelló Mata, 16 euros; Formiga de vellut 2008 - Domini de la Cartoixa, 16 euros, i Oriol Rossel Brut Nature 2007, 15 euros.

Recordem que Can Bosch començava el seu trajecte a Cambrils l'any 1969. El restaurant és considerat un dels millors de la Catalunya meridional i la seva gran cuina treballa impecablement el producte, tant des d'un punt de vista tradicional com des de l'innovador, amb plats sorprenents d'autor amb què es posa de relleu la mestria culinària de Joan Bosch als fogons, que des de l'any 1984 manté una estrella en la guia Michelin i en la guia Gourmand té un 9/10.

Actualment, en Joan i la seva esposa Montserrat, que dirigeix els menjadors, ofereixen una carta amb especialitats tan memorables com els entremesos de peixos i mariscs (68 euros més iva); l'arròs negre amb sepionets, el menú degustació (63 euros més iva) i el menú pica-pica, 38 euros mes iva, amb una excel·lent relació qualitat-preu. Finalment, cal dir que la bodega és extraordinària i té més de 700 referències, a cura del sommelier, Manel Sobirà.

Adreça:
Rambla de Jaume I, 19. 43850 Cambrils Port
Telèfon:
977 36 00 19. Fax: 977 36 38 72
Horari:
Tanca: diumenge nit i dilluns i del 22 de desembre al 22 de gener
Web:
www.can bosch.com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.