Societat

la vall d'en bas

La patata de la vall, protagonista d'una jornada

Una degustació de diferents tipus de patata, un sopar amb plats de tubercle i els tastets a la plaça del Mercat d'Olot són els actes que es van celebrar dissabte passat en el marc de la Tercera Jornada de les Patates de la Vall d'en Bas. El menú del sopar consistia en un bracet de patates, sèpia amb patates, vedella amb gratinat de patata i coca de patata amb ametlla i ratafia. Ho organitzava Cuina Volcànica i Slow Food Garrotxa.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona