Societat

210.000 vehicles tornen a l'àrea metropolitana de Barcelona en la primera fase de l'operació retorn

Les principals complicacions viàries es registren a la N-145 i C-14, d'Andorra a la Seu d'Urgell, i a la C-25, d'Espinelves a Vic

Cap de setmana sense accidents mortals

Uns 210.000 vehicles tornaran aquest dilluns a l'àrea metropolitana de Barcelona en la primera fase de l'operació retorn del pont de la Puríssima. Segons el cap de gestió del Servei Català de Trànsit (SCT), Lluís Serrano, a les quatre de la tarda ja havia retornat un 40% dels cotxes. “I fins a les dotze de la nit d'aquest dilluns està previst que acabi de tornar el 60% restant. O sigui que encara esperem una circulació complicada a la xarxa viària catalana al llarg d'aquesta tarda i vespre”, ha assenyalat Serrano.

Segons el cap de gestió del SCT, durant aquest dilluns al matí les majors retencions de trànsit, de fins a 10 quilòmetres de circulació intensa, s'han produït a la C-17 i la C-25, a Osona, per la celebració del Mercat Medieval de Vic i la Fira de l'Avet d'Espinelves, dos dels certàmens amb més afluència de públic de la tardor. Igualment, l'accés a Andorra ha estat molt complicat durant tota la jornada amb cues quilomètriques de fins a 15 quilòmetres a la N-145, entre la frontera de la Farga de Moles i Adrall. A la tarda, les cues s'han reproduït en el sentit invers i s'han acumulat fins a 14 quilòmetres de circulació lenta a la C-14, del Pla de Sant Tirs (Ribera d'Urgellet) a la Seu d'Urgell.

“Des del punt de vista de la seguretat viària estem satisfets perquè no hem de lamentar cap accident de trànsit amb víctimes mortals durant el pont de la Puríssima”, ha comentat Serrano. “Però encara queden dos dies més de pont i retornar bona part dels conductors. Per tant, cal que els conductors no baixin la guàrdia i condueixin amb prudència perquè es mantingui aquesta estadística tant bona fins a última hora d'aquest dimecres”, ha finalitzat el cap de gestió del Servei Català de Trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
transports

15 milions i dos mesos de talls per arreglar el robatori de coure

barcelona
societat

Detinguts tres homes que cultivaven més de 3.100 plantes de marihuana a Tivissa

Barcelona

Condemnen els membres d’una xarxa de prostitució a diverses penes presó

barcelona
infraestructures

Aigües de Mataró renova la xarxa de cinc carrers del barri de Cirera

Mataró
societat

Desconvocada la vaga de Nestlé després d’aconseguir millores al conveni

girona
societat

Detenen un home a Vic per la mort de la seva parella, desapareguda des d’abril

barcelona
transports

La tuneladora reprèn els treballs al tram central de l’L9

barcelona
estat espanyol

L’Audiencia Nacional jutja el jubilat de les cartes bomba

barcelona

La fiscalia alerta cal demostrar el trastorn mental de la dona que va matar la filla a Sant Joan Despí

barcelona