Societat

Agullent celebra el mercat solidari de Nadal

La recaptació anirà a parar a la creació d'un viver de llavors forestals autòctones gestionat per un grup de voluntaris local

Per tercer any consecutiu les Ames de Casa d'Agullent, amb la col·laboració de l'ajuntament de la localitat, han organitzat la tercera edició del Mercat Solidari de Nadal, prevista per al dissabte 11 de desembre al carrer Santa Anna del centre històric.

El mercat, que estarà obert d'11 a 14h i de 16 a 19:30h, comptarà amb nombroses parades d'artesania de ceràmica, centres de nadal, ciris o aquarel·les, així com amb productes d'alimentació, llepolies casolanes, bunyols amb xocolata, cervesa ecològica o castanyes. A més, tant de matí com de vesprada s'oferiran exhibicions de boixets i pintura ceràmica, i al llarg de tot el dia hi haurà muntat un corralet amb animals de granja.

A més del racó dels animals de granja, per als més menuts s'ha organitzat un taller de confecció de nius de fusta, i durant tot l'horari del mercat, l'AMPA del C.P. Sant Vicent Ferrer realitzarà un taller de manualitats.

També dins de la programació del III Mercat Solidari de Nadal d'Agullent s'ha inclós un visita a la bodega Articultura, ubicada al polígon d'Agullent, per a conèixer el procés d'elaboració de la seu cervesa ecològica.

Segons han explicat les Ames de Casa d'Agullent, si en les edicions anteriors part dels fons recaptats a través del Mercat es van destinar a famílies amb pocs recursos econòmics, enguany s'entregaran al grup de voluntaris mediambientals que ha sorgit a la localitat després de l'incendi, i que està realitzant diverses iniciatives, com per exemple un viver d'espècies forestals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Estudiants d’ESO del Ripollès ajuden a persones grans a fer servir el mòbil

camprodon

Recerca a l'abast de tothom

Barcelona
biologia

Comptar i identificar papallones, un clàssic pioner que encara creix

DEMOGRAFIA i visió per computació

Ajudar els ordinadors a crear una xarxa social dels avantpassats

etnografia

Estudiar els pastors actuals per entendre la ramaderia del neolític

contaminació Acústica

Pla per controlar el soroll de l’oci nocturn a les places de Gràcia

ecologia

Detectius als boscos per calibrar la sequera

LA CRÒNICA

Contenidors i senglars a Montjuïc

oceanografia

Surfistes, bussos i banyistes al rescat del mar