Societat

Estrena del ‘lip dub' per impulsar el Coro de Sentmenat

Diumenge es va presentar la iniciativa en la que hi han participat més de 300 persones

És el tret de sortida de diverses activitats per dinamitzar les seccions de l'entitat i aconseguir fons per acabar la rehabilitació de l'edifici

Diumenge a la tarda es va presentar al cafè del Coro de Sentmenat el lip dub gravat el passat 28 de novembre que va servir per felicitar els veïns per Nadal i, a la vegada, per donar el tret de sortida a la sèrie d'activitats per impulsar les diverses seccions de l'entitat i per aconseguir nou finançament per acabar les obres de rehabilitació de l'edifici.

Més de 300 persones i 30 entitats de Sentmenat van participar en l'elaboració d'un lip dub organitzat per l'entitat degana del poble, la Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca (el Coro), i des d'aquest diumenge ja es pot visionar per internet al Youtube i al lloc del facebook de l'entitat. També es pot visionar a la xarxa el making off de la iniciativa que permet comprovar com es va realitzar el metratge amb un únic pla seqüència a les mateixes instal·lacions de l'entitat: el cafè, sala de música, escales i estances interiors i teatre. Cada entitat hi ha participat amb una coreografia pròpia que ha anat amenitzant tot el recorregut de la gravació. La cançó escollida per a l'ocasió és Viu-la, del grup de pop català Filippo Landini, coneguda perquè va ser escollida com a tema per promocionar la temporada de tardor-hivern de TV3 passada.

La Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca ha escollit el lip dub com a tret de sortida de la campanya d'activitats del 2011 sota el lema Tu fas coro, que té el doble objectiu de ser motor de mobilització social i cultural a la vila i, paral·lelament, aconseguir el finançament per afrontar una segona fase de remodelació de l'edifici. El juny passat va inaugurar-se la rehabilitació de l'espai del cafè, punt neuràlgic de trobada del poble, després de mesos de treballs en què han participat una quarantena de persones, i s'ha recuperat així l'esperit inicial de construcció de l'edifici, fet pels avantpassats del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona