Societat

Premi a la fidelitat a Caldes de Montbui

L'administració afortunada ven el número 25506 des de l'any 1982

La sort recau en treballadors d'una empresa tancada

Després de gairebé tres dècades venent dècims del número 25506, l'administració de loteria número 1 de Caldes de Montbui va resultar ahir recompensada per la seva fidelitat. El premi a la constància el cobraran clients com ara “un grup de més de 100 treballadors de l'antiga empresa Laubat, que feia també molts anys que ens compraven aquest número”, va explicar a aquest diari Rosa Viaplana, actual responsable de l'administració que va obrir l'any 1982 a Caldes la seva mare. “Un grup d'aquests treballadors han vingut a saludar-nos i a celebrar-ho, i han explicat que el premi els ajudarà a superar la crisi perquè la seva empresa, de Barberà del Vallès, va tancar mesos enrere”. Sembla que cada treballador havia comprat, “com a mínim”, un dècim del número que va rebre un dels quarts premis del sorteig de Nadal, és a dir, 20.000 euros.

La sort de la vila termal es va estendre també a través de la Coral La Poncella de Sant Feliu de Codines, que va repartir gairebé 4 milions d'euros en premis, i a “un bar de Mollet del Vallès, que va vendre uns quants números en participacions”. “M'ha fet molta il·lusió la trucada d'agraïment d'una clienta que m'explicava que va enviar participacions a Almeria”, destacava la venedora de loteria.

“Una noia del forn del costat de l'administració també ha vingut contenta pel premi que havia rebut i una altra senyora explicava a la televisió que el Nadal de l'any passat el va passar preocupada per una malaltia greu del seu marit i aquest any ho celebraran amb salut i el premi de loteria”.

L'administració de Caldes de Montbui està abonada al 25506 per a tots els sortejos de l'any i per al sorteig d'ahir n'havia venut 193 de les 195 sèries rebudes. “Continuarem insistint, de fet, avui [per ahir] hem venut uns quants dècims del mateix número per al sorteig de Reis, i els treballadors afortunats no han dubtat a repetir”, explicava agraïda Viaplana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
infraestructures

L’Estat promet una inversió de 260 milions a l’Eix Pirinenc

LLEIDA
PORTBOU

L’Ajuntament comença els tràmits per licitar el nou servei de l’aigua

PORTBOU
medi ambient

Prova a Mollerussa per detectar electrònicament males olors

MOLLERUSSA
GIRONA

Cedeixen dos solars per construir 48 pisos de lloguer social a Domeny

GIRONA
educació

Tortosa farà llars d’infants als barris del Temple i Ferreries

TORTOSA
sequera

Les pluges revifen els cabals i aporten els primers 7 hm³ als pantans

barcelona
territori

Olost es planteja marxar del Lluçanès quan no fa ni un any que es va crear

olost

S’anul·la la Fira de l’1 de Maig per pluja

olot
CAMPRODON

Obren la convocatòria per accedir a 11 habitatges de lloguer social

CAMPRODON