Societat

Sessió pública del Consell General

Finançament transfronterer, internet arreu de la Catalunya del Nord, ajudes socials i col·laboració universitària internacional, a l'ordre del dia del Consell General dels Pirineus Orientals

El finançament per donar suport als projectes de cooperació dins l'espai català transfronterer durant el 2011 ha estat un dels 37 dossiers tractats i aprovats dilluns durant la sessió pública del Consell General.

El Consell General dels Pirineus Orientals i la Universitat de Perpinyà Via Domitia col·laboraran per crear i finançar un diploma universitari amb el títol Gouvernance des collectivités publiques. Aquest diploma universitari es farà conjuntament amb la universitat internacional francòfona Senghor d'Alexandria, a Egipte.

S'ha tractat també de la convenció entre Regió i Departament per a la generalització de la recepció d'internet arreu de la Catalunya del Nord. Una altra convenció de partenariat aprovada ha estat per al projecte del museu memorial del camp de concentració de Ribesaltes, convenció signada amb el Ministeri de Defensa com a representant de l'Estat.

S'han aprovat igualment les subvencions del 2011 per a les estructures que realitzen tasques d'inserció pels beneficiaris de l'RSA i el projecte departamental per a l'allotjament de les persones sense recursos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.