Societat

Mor el cuiner Santi Santamaria durant un viatge a Singapur

El reconegut propietari del Racó de Can Fabes ha mort per causes que encara es desconeixen

Santamaria visitava el restaurant que té al país i que regenta la seva filla

El reconegut cuiner Santi Santamaria, propietari del restaurant el Racó de Can Fabes, de Sant Celoni, ha mort als 53 anys durant un viatge a Singapur. Les causes de la seva mort encara es desconeixen. Santamaria s'havia traslladat a Singapur on tenia el restaurant Santi, del qual és gerent la seva filla.

El xef va obrir el seu restaurant de Sant Celoni (Vallès Oriental) el 1981 i el 1994 va aconseguir la tercera estrella de la Guia Michelin, convertint-se en el primer xef català que obtenia aquesta prestigiosa distinció.



Inditex es planteja tancar dues de les quatre botigues que té a Figueres

figueres
medi ambient

Un decret intenta fer més àgil el control de la sobrepoblació de conills, senglars o cabirols

Tàrrega
Infraestructures

Els veïns de Joan Miró exigeixen als partits un compromís per preservar el parc

Barcelona
medi ambient

Tarragona proposa una trentena d’activitats per conscienciar sobre el canvi climàtic

TARRAGONA

L'Ajuntament denuncia l'ocupació per fer-hi un casal de joves del magatzem dels Castellers

SANT CUGAT DEL VALLÈS
GIRONA

Tempesta i calamarsa a la Selva, el Gironès i el Baix Empordà

GIRONA
medi ambient

Denúncia a Fiscalia per la presència d’excavadores a l’Espai Protegit dels Muntanyans, a Torredembarra

Mor un home arran d’una baralla a la Barceloneta

BARCELONA

El Centre de Naixements de l’Hospital de Martorell torna a l’activitat

Martorell