Societat

Sant Vicenç

Primeres jornades de gastronomia sobre la patata

A partir de demà, i fins al 31 de maig, Sant Vicenç de Montalt organitza les primeres jornades gastronòmiques dedicades a la patata. En total hi participaran sis restaurants locals, que oferiran menús en què aquest tubercle en serà el protagonista. Demà es farà l'acte de presentació de les jornades, en què hi haurà la presència de la cuinera Remei Ribas, l'àvia Remei. Amb aquesta proposta, Sant Vicenç pretén recuperar un producte de proximitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Els pescadors d’arrossegament divideixen la veda per deixar regenerar el peix

Cambrils
societat

Prop d’un milió d’euros per a 29 entitats socials de la demarcació

girona

La Fira de Sant Isidre augmenta l’espai gastronòmic

Viladecans

Girona celebra la Setmana de la Natura Urbana amb més de 90 activitats

GIRONA
societat

Reforça la policia local amb 23 agents per lluitar contra la sensació d’inseguretat

Manresa
PALAmÓS

Presenten la primera embarcació 100% elèctrica feta a Catalunya

PALAMÓS
Urbanisme

Recta final de les obres del carril bici per connectar Sant Cugat i Rubí

Sant Cugat del Vallès
societat

La Generalitat indemnitza quatre ferits pels Mossos d’Esquadra a Can Vies

Barcelona
salut

L’OMS publica una llista de 15 bacteris resistents als antibiòtics

barcelona