Societat

societat

33 colles, al Carrusel de Palafrugell

Un total de 33 colles d'arreu de Catalunya, ja siguin amb carrosses, només comparses o grups d'animació, desfilaran diumenge, a partir de les cinc de la tarda, al Carrusel Costa Brava de Palafrugell, que és l'acte central i motiu d'existència de les tradicionals Festes de Primavera, que arriben a la IL edició.

Pel que fa a carrosses, n'hi participen un total de 17, set de les quals són inèdites, és a dir, que surten per primer cop i formen part de colles del municipi. Les colles que surten són Dàlmates, E.K. Sí, Imaginació, Júniors, Garnatxa, Els Trompats i Pessigolla. Respecte a les carrosses de fora, qualificades com a no inèdites, provenen de colles carnavalesques de la Bisbal, Platja d'Aro, Castell d'Aro, Olot, Riells i Viabrea, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Canovelles.

Quant a comparses, en sortiran nou, sis de les quals són de Palafrugell. Són de les colles Nova Generació, Amistat, Les Pacífiques, The Forties, Les Kaòtiques i Ballaruca. Les altres tres colles de comparses són Els Marxosos de Santa Pau, Les Miliuna de Palamós i La Gresca d'Olot. A més, la rua del carrusel començarà amb les carrosses d'animació, entre les quals destaca, com sempre, la colla local La Tustarrada, amb l'escenificació En falten 8 pels 69. Les altres colles d'animació local són Confetti i Cheerleaders. I també en vénen de fora. En concret, les colles Els Titots d'Olot, La G-80 de Palamós i Els Perduts i Els d'Aquí de Sant Antoni de Calonge.

En acabar la rua del carrusel hi haurà una mica d'animació i ball a la plaça Nova per fer temps per a la festa final –a partir de les deu de la nit, a la Bòbila, amb el grup The Covers Band i els God Dj's– i l'entrega de premis del carrusel –que es preveu que es faci a les dotze de la nit–.

Amb la festa i l'entrega dels premis es clouran les Festes de Primavera d'enguany, que han durat sis dies, al llarg de dos caps de setmana, i que han ofert més d'una quarantena d'actes per a tots els públics i totes les edats.

A.V



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Engeguen un dispositiu de vigilància per combatre el top manta a Cambrils

Cambrils
judicial

Comença el judici a l’acusat de matar un home per segrestar una dona i violar-la

cALONGE
societat

La Creu Roja va atendre unes 400.000 persones a Catalunya el 2023

Barcelona
infraestructures

Acabada la reparació de les rampes d’accés al passallís de l’Onyar

girona

La Setmana Cultural de la UPC ofereix quaranta activitats

TERRASSA

Instal·len 52 caixes niu per potenciar la reintroducció del xoriguer petit

MOLLET DE PERALADA
administracions

Noves protestes de la Policia Local de Mataró al ple

mataró

Adjudiquen les obres de reparació de la sèquia Monar

GIRONA
societat

Sanció de 900.000 euros a Renfe per l’avaria de Gavà de fa un any que Adif va atribuir a un llamp

barcelona