Societat

successos

Moren atropellats un nen de 2 anys i el pare a Barcelona

La criatura es va escapar de la vorera i el pare va sortir disparat per intentar agafar-lo

Els veïns del Carmel denuncien que en aquest tram de carrer que fa pendent els cotxes van molt ràpid

Tragèdia en ple barri del Carmel, a Barcelona, on, divendres al vespre van morir atropellats per un cotxe un nen de 2 anys i el seu pare, de 41. Segons van explicar ahir alguns testimonis dels fets, tots dos anaven per una vorera, però la criatura es va escapar de la mà del pare i aquest va sortir disparat tot darrere. En aquell moment, passava un vehicle que se'ls va endur per davant a tots dos. El conductor va ser detingut per la Guàrdia Urbana per un presumpte delicte d'homicidi imprudent.

L'atropellament mortal es va produir divendres a quarts de nou del vespre molt a prop d'un pas de vianants del carrer Conca de Tremp a la confluència amb el carrer Queixans, al barri del Carmel. Els equips d'emergència mèdics que es van traslladar al lloc dels fets van actuar allà mateix per estabilitzar pare i fill i poder-los dur al centre hospitalari. Van ser traslladats a l'hospital de la Vall d'Hebron, on van morir hores després.

Segons fonts municipals, el cotxe el conduïa un noi que també anava acompanyat pel seu pare. El conductor va donar negatiu en el test d'alcoholèmia.

Els veïns de la zona han denunciat que aquest és el tercer accident de l'any que passa en aquest punt del carrer Conca de Tremp, tot i que cap no havia estat tan greu. Una explicació de la perillositat d'aquest tram de carrer és que, com que fa pendent, els vehicles agafen molta velocitat per poder-lo pujar i, a més, no tenen gaire visibilitat. Alguns testimonis diuen que el cotxe anava força ràpid. Els veïns reclamaran que s'hi instal·lin semàfors o ressalts per obligar a reduir la velocitat.

LA XIFRA

280.000
vehicles
tornaran avui a l'àrea metropolitana de Barcelona. L'últim cap de setmana d'agost s'espera tranquil.

Dos morts en un accident a la Cerdanya

Dues persones que viatjaven en una motocicleta van morir ahir en un accident a la carretera N-260 al terme municipal de Fontanals de Cerdanya. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, la motocicleta en què viatjaven un home i una dona va xocar frontalment amb un turisme poc després de les dues de la tarda. L'accident va obligar a desplegar fins i tot un helicòpter medicalitzat i es va tallar la carretera en tots dos sentits de circulació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
infraestructures

Posen en marxa els ascensors de l’estació de Mollet Sant Fost

MOLLET DEL VALLÈS
SALT

Els patinets han estat involucrats en una vintena d’accidents els últims sis mesos

SALT
GIRONA

L’Ajuntament instal·larà llums LED a l’entorn de les Hortes de Santa Eugènia

GIRONA
SALT

L’IDIBGI publica el joc virtual ‘Mite o Ciència’ de divulgació científica

SALT
societat

Oncolliga celebra aquest diumenge una nova masterclass de ioga benèfica

girona
SOCIETAT

Desconvocada la vaga a presons després de tancar un acord amb Justícia

Barcelona
BLANES

El consistori desencalla la construcció d’un hotel al Passeig de S’Abanell

BLANES
societat

Detingut ‘in fraganti’ un home acusat de vuit robatoris amb força en vehicles

blanes
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà