Reportatge

Un cartell musical eclèctic

El cartell musical de Santa Tecla compleix la premissa de ser pensat per a gustos ben diversos: inclou des de Sergio Dalma fins a Sopa de Cabra, passant per Raphael, Brams o els Catarres, sense oblidar les formacions que amenitzaran les revetlles.

Sopa de Cabra

Després de l'èxit dels concerts a Barcelona, els Sopa de Cabra interpretaran els seus temes de sempre, amb un punt més rocker, a la Tarraco Arena el dia 24. En el mateix espai, el dia 16, Sergio Dalma repassarà les grans balades romàntiques italianes dels anys seixanta, setanta i vuitanta que ha recollit en el disc Vía Dalma, un treball del qual s'han venut més de 200.000 còpies! I entre els grans noms propis que fan aturada a Tarragona no es pot oblidar el de l'incombustible Raphael, que oferirà el seu concert el dia 21 al Teatre Auditori del Camp de Mart. En aquesta ocasió interpretarà els boleros, les ranxeres i els tangos del seu darrer disc, Te llevo en el corazón. Els amants del techno-pop, el dia 18, tindran la seva parcel·la de revival gràcies al concert d'OBK, que celebra 20 anys. A més, la cançó de l'estiu també sonarà per Santa Tecla. Els Catarres cantaran Jennifer, i altres temes el dia 23. Altres cites són el dia 16 amb Brams i el dia 20 amb La Troba Kung-Fú i Bongo Botrako.

Latre en estat pur

M.J.R.

Ell sol, però setanta personatges sobre l'escenari: només pot ser Carlos Latre. L'humorista presentarà Yes we Can el dia 18 al Teatre Auditori del Camp de Mart. D'altra banda, del 16 al 18, la plaça Friki concentrarà els espectacles de circ i clown, sense oblidar l'humor, amb les actuacions de Johnny Melville, Murray Molloy, CiviCiviac i la companyia Passabarret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA