Societat

LA VIDA SOCIAL

Bruixeria de Youtube

Promouen la Fira de la Bruixeria de Sant Joan les Fonts amb un espot gravat per veïns

Es pot veure una exposició de moda gòtica

Un intrigant vídeo sobre la desaparició d'una núvia el mateix dia del casori penjat al Youtube serveix de promoció de la Fira Internacional de la Bruixeria que s'ha de celebrar a Sant Joan les Fonts durant el primer cap de setmana d'octubre. Els veïns de la població han enregistrat un anunci de dos minuts de durada de temàtica parapsicològica l'objectiu del qual es donar a conèixer la fira a través de la xarxa d'internet. Més de 100 persones, entre actors i figurants, han participat d'aquesta iniciativa. El vídeo  mostra les darreres imatges enregistrades per un càmera que realitzava un reportatge de boda al municipi de Sant Joan les Fonts, just abans que els nuvis es vegin sorpresos per una successió de fenòmens estranys i inexplicables. Per poder veure aquest espot cal entrar a www.youtube.com i cercar les paraules “Fira de Bruixeria 2011” o bé entrar a la pàgina de turisme de Sant Joan les Fonts: www.turismesantjoanlesfonts.com. Segons els responsables de la publicació d'aquestes imatges, amb aquest vídeo i la fira d'aquest any, pretenem trobar respostes a molts dels misteris que envolten les nostres contrades.

No és la primera vegada que l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts opta per aquest sistema per promocionar actes públics. En passades edicions de la festa major, per exemple, va utilitzar l'incendi provocat a l'antiga rectoria per atribuir-la a una badada del nou capgròs de la faràndula local, el nascut precisament de la gegantessa, que havien prenyat i fet parir en una anterior edició de la festa.

Relacionat amb la fira, ara ja es pot veure al castell medieval Estada Juvinyà, una exposició de moda gòtica. Recull el vestuari dissenyat i creat per Mia Jaurés i Sílvia Montero que es va poder veure durant la desfilada de moda que hi va haver l'any 2007 durant el sopar espectacle de la Fira de Bruixeria de Sant Joan les Fonts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Pau Bosch
Nou president d’Amics de la Rambla

“Ara el nostre objectiu és obrir la Rambla al mar”

Barcelona
SOCIETAT

La síndica posa el focus a l’alberg de Badalona

Badalona
societat

L’esclavitud dels segles XV i XIX, a debat al Museu de l’Escala

l’escala
administracions

La Casa del Mar promocionarà el patrimoni pesquer de Llançà

llançà
sequera

La nova fase d’excepcionalitat dona més marge per omplir les piscines

barcelona
Societat

Mor Miquel Massana, fundador de l’empresa Centre Tèxtil Massana

SERVEIS

La Paeria atura la supressió de la recollida porta a porta a Pardinyes i Balàfia

LLEIDA
GIRONA

Puente preveu aviat la licitació del projecte d’enllaç del TAV i l’aeroport

GIRONA
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona