Societat

Cocentaina presenta la Fira de Tots Sants de 2011

Enguany se celebra la 665 edició que veu incrementada la durada de la Fira en un dia més

El Centre Cultural El Teular de Cocentaina, va acollir divendres a la nit la presentació de la Fira de Tots Sants de 2011, una edició que, malgrat la persistència de la crisi econòmica, es presenta una vegada més amb ple total i més de 700 expositors en un gran nombre de sectors.

Tal com va subratllar el regidor de Fira de Cocentaina i responsable organitzatiu, Vicent Sandoval, «s'ha fet obligatori un esforç en diversos sentits, tant econòmic com a nivell d'infraestructura, per aconseguir mantenir i, fins i tot, créixer lleugerament a nivell d'expositors». No debades , la previsió oficial és d'incrementar entre un 5 i un 10% el total d'expositors i comerciants. Per a Sandoval, «és important potenciar el caràcter comercial de la Fira per mantenir la seva supremacia a nivell nacional, sense descuidar les activitats d'oci i cultura».

La 665ª edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina manté la seua exposició comercial i de maquinària, que inclou nous sectors com el de les energies renovables, les atraccions, el mercat medieval, la fira del llibre iniciada en 2010 i altres activitats lúdiques i esportives. Tot això ocupant una extensió total de 97.000 m2 en el centre de Cocentaina. A diferència de 2010, la Fira d'aquest any durarà quatre dies, un de més que en l'edició anterior, pel que les expectatives són les de depassar novament la xifra de 500.000 visitants i superar el volum de negoci de 40 milions d'euros.

Quant a les novetats de 2011, la Fira s'ha volgut centrar en una millora d'infraestructura i serveis per potenciar l'atractiu general i l'exposició comercial. Així les coses, creix l'espai públic d'aparcament, fins als 87.000 m2, repartits en els set pàrquings que s'habilitaran en diferents punts. També s'ha previst un increment dels plànols d'informació , disponibles aquest any també en anglès. En aquest sentit, també s'ha previst una ampliació del servei de neteja i dels sanitaris, així com la creació d'una zona de descans en l'avinguda de Jaume I.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
trànsit

Cues a l’Alt Penedès en l’operació tornada per un accident

barcelona

Un projecte de ciència ciutadana farà un mapa de la calor extrema als barris

Barcelona

La recollida selectiva a la Conca de Barberà frega el 80%

Montblanc
turisme

La Costa Brava es promociona per primera vegada al Canadà

girona
CALONGE I SANT ANTONI

Al·leguen contra la declaració del municipi com a zona residencial tensionada

CALONGE I SANT ANTONI

Ramaders reclamen una “millor gestió” dels ossos al Pirineu

Llavorsí

Alerta per pluges fortes a la Garrotxa i la Selva

girona

La Creu Roja detecta un estancament en l’entrada d’usuaris vulnerables

Tarragona
GIRONA / CASSÀ DE LA SELVA

CCOO denuncia que l’ICAM dona l’alta laboral en processos de recuperació

GIRONA