Societat

successos

Multat amb 500 euros per anar begut a cavall

Un veí de Camprodon ha patit a la seva pell les greus conseqüències de muntar la seva euga després d'haver begut unes cerveses a la popular fira d'Espinavell. Els Mossos li han clavat una multa de 500 euros per conduir un vehicle (el cavall) superant la taxa de 0,25 mil·ligrams que preveu la llei per als conductors.

El cavaller, Cristian, es va creuar amb els Mossos a la carretera que va de Molló a Camprodon. Segons el seu relat, els agents el van recriminar dient-li que hauria d'anar més acostat al voral dret. Ell els va replicar que anava bé per la seva mà. Un cop a Camprodon es va trobar altre cop els Mossos i aquest cop li van dir que l'havien de sotmetre a la prova de l'alcoholèmia, igual que aquell dia van fer amb molts conductors que venien d'Espinavell.

A la primera prova va marcar 0,47 mg/l i a la segona 0,37 mg/l i els Mossos li van estampar una denúncia. Al requadre destinat a la matrícula del vehicle, hi van escriure: “cavall.” Al requadre de la marca: “Nom Lluna.” I al del model: “negre”, tot i que el color de l'animal és marró. L'agent denunciant va especificar en l'apartat de les observacions que “el senyor que anava sobre el cavall circulava per la C-38, per tant és conductor”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona