Societat

Sant Julià de Ramis

Desè Concurs de Plats Cuinats amb Bolets

La segona jornada de la dotzena Diada del Bolet de Sant Julià de Ramis se centra avui en la desena edició del concurs de plats cuinats que se celebra a partir del migdia, adreçada a persones no professionals del món de l'hostaleria. Al matí es poden visitar les parades i tallers creatius, i seguir les activitats per a la mainada de la sisena Fira del Bolet al centre cívic. Ahir va tenir lloc el concurs de caçar bolets i, entre la tarda i la nit, es va inaugurar la mostra i es van fer tastets dels plats amb el bolet com a base.

D.v. / Foto: Click art foto



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en renovables

figueres
SOCIETAT

Badalona crema el dimoni que apuja els preus davant més de 115.000 espectadors

BADALONA
URBANISME

La pagesia alerta que el pas sota el tren a Santa Susanna amaga l’interès per fer una marina seca

SANTA SUSANNA
societat

Tercer dia de recerca de l’home desaparegut mentre es banyava

roses