Societat

La contraportada

Menjar-se el Gironès

El Centre de Visitants de Sarrià de Ter oferirà cada dimecres fins al 2012 tastos gratuïts de productes gastronòmics elaborats a la comarca

Cada dimecres des d'ahir i fins a finals de desembre serà possible menjar-se un tros de la comarca del Gironès. Es tracta d'un cicle de set tastos gastronòmics que el Consell Comarcal del Gironès ha programat fins al 28 de desembre al Centre de Visitants de Sarrià de Ter. Els primers productes que van poder degustar els ciutadans que es van acostar en aquest equipament de promoció turística van ser els embotits d'ànec de l'empresa Induànec de Bescanó. Pernil, d'ànec, micuit i foie van ser algunes de les exquisideses que els visitants van poder assaborir de manera gratuïta.

En cadascun dels productes escollits s'ha previst que el productor faci una presentació a les onze del matí, amb una durada prevista d'uns vint minuts. Després i fins a les quatre de la tarda es preveu que tothom que passi per l'Espai Botiga del Centre de Visitants pugui fer tastos gratuïts del producte presentat. La setmana que ve el Mas de la Roda presentarà les melmelades artesanals de Bordils, i el 30 de novembre serà el torn de la cervesa artesanal Moska, de l'empresa Birrart de Sarrià de Ter. Els quatre tastos que es faran els dimecres del mes de desembre tindran com a protagonistes les postres de fruita natural de l'empresa Blaufruit, anb el seu producte estel·lar d'Anela Fruits (7 de desembre), l'oli d'oliva verge extra de Can Companyó Cat de Llagostera (14 de desembre), la crema de iogurt natural ecològic de la Granja La Selvatana de Campllong (21 de desembre), i tancaran el cicle de set tastos els dolços i galetes artesanals de la pastisseria Costabella de Salt (28 de desembre).

L'oferta gastronòmica d'aquestes jornades es completa amb un 10% de descompte si s'adquireix alguna unitat del producte que s'hagi presentat, i amb la possibilitat d'obtenir paquets especials amb altres productes de l'Espai Botiga. L'objectiu és promoure entre els ciutadans el coneixement gastronòmic dels productes del Gironès i promocionar-ne el consum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
La monarquia

El rei parla ‘baléà’

RESIDUS

Ultimàtum de la concessionària de Solius pel deute: diu que el 15 de maig plega

LLAGOSTERA / sANTA CRISTINA
ENDOGASTRONOMIA

Vins del Priorat i el Montsant, a la Fira del Vi de Falset i als cellers

FALSET
BANYOLES

Els veïns reclamen l’ús públic dels jardins del monestir

banyoles
OLOT

Un camió vessa la càrrega a l’avinguda Sant Jordi

OLOT
PALAMÓS

El jutge exculpa en part l’agent que instava a investigar la multa a un edil

PALAMÓS

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES

Entitats socials denuncien que Barcelona no deixa empadronar persones vulnerables als seus locals

Barcelona
judicial

Una tercera sentència tomba la superilla de Consell de Cent executada per Colau

Barcelona