Societat

Morella inicia una setmana important per al turisme

El premi Patrimoni 2011 s'entregarà el dissabte a Càceres

El dimecres, Morella serà protagonista en el Fòrum Sicted

Morella viu la seua “Setmana del Turisme” més important, des de fa temps. Uns dies en què Morella té dues cites de gran rellevància a nivell nacional, com són la participació en el XIII Fòrum Sicted (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins) i l'entrega del Premi Patrimoni 2011 que atorga el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya.

La regidora de turisme, cultura i patrimoni, María Rallo, afirma que “esta setmana, Morella recull alguns dels fruïts que ha sembrat durant tant de temps de treball per preservar i recuperar el seu patrimoni i per situar-se com a destí turístic de qualitat”.

El dimecres tindrà lloc el XIII Fòrum Sicted, en el que es donen cita els destins que formen part d'esta xarxa de qualitat turística. La gestora de Morella farà una exposició Al Palau de Congressos de Madrid sobre la implantació del SICTED en la ciutat i una valoració del que suposa un sistema de qualitat per a un municipi turístic. També abordarà el present i futur de la sistema en el destí. La regidora explica que “la qualitat ha de ser l'horitzó del nostre destinació turística i per això treballem seguint les pautes del Pla Estratègic de Turisme”.

L'expedició morellana partirà cap a Càceres el divendres, per a arreplegar el Premi Patrimoni 2011. L'entrega del guardó serà el dissabte al migdia, en l'Ajuntament de la localitat. Els participants en el viatge tornaran a Morella el diumenge. Cal recordar que la proposta per a aconseguir este premi va ser presentada per la Universitat Jaume I, junt amb l'Ajuntament de Morella. Un prestigiós guardó que “reconeix l'esforç que es realitza en la gestió, recuperació i conservació del nostre patrimoni”, assenyala Rallo. Tal i com s'explicava a la resolució, la candidatura va ser triada “per l'esforç desenvolupat en la recuperació integral del nucli antic d'esta històrica ciutat, situada en un bell enclavament de la geografia espanyola”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Un musical de l’alumnat de l’escola Àgora al Teatre Municipal de Girona

girona
GIRONA

La UdG premia onze treballs de recerca d’alumnes de batxillerat

GIRONA

La Copa Amèrica accelera l’arribada dels Mossos al Port

Barcelona

La proposta de zonificació escolar s’enllestirà el juliol

Terrassa

Detingut un noi de 18 anys per intent d’homicidi per una baralla del març a La Rasa

Terrassa
canvi climàtic

L’Índia tanca les escoles de diversos estats per una onada de calor extrema

barcelona

Llum verd als tràmits per ampliar la comissaria dels Mossos de Sant Martí

Barcelona

El Taulí estrena una unitat d’Urgències de curta estada

Sabadell
medi ambient

Posen xarxes al sobreeixidor de la riera d’Argentona per frenar residus a mar

Mataró