Societat

garrigues

Cinc aspirants al centre tecnològic de les Borges

Ocuparien un 82% del nou complex d'innovació creat per l'Ajuntament

Els últims treballs per poder obrir, a principis d'any, el Centre d'Innovació Tecnològica i Empresarial de les Borges Blanques, s'estan fent aquests dies. El centre, de promoció municipal i amb el suport de fons europeus i d'altres administracions, ha costat un milió d'euros. La iniciativa pretén incentivar la implantació a la capital de les Garrigues d'empreses relacionades amb les noves tecnologies, segons ha explicat el regidor Jordi Ribalta.

Cinc empreses ja han mostrat el seu interès per instal·lar-s'hi, amb la qual cosa ocuparien un 82% de la superfície del centre. Són Antaviana, Solven, Eduard Porta, Wimax, Garrigues Gràfic i Infosystem. La majoria ja estan instal·lades a la comarca. Ocuparien 9 dels 11 despatxos habilitats en els 900 metres quadrats de què disposa l'equipament. El centre té despatxos de 45 metres quadrats, una sala de juntes, una aula de formació i altres espais comuns, a més d'aparcament.

Les empreses van mostrar el seu interès la primavera passada i ara el consistori ha d'adjudicar els espais. El preu del metre quadrat se situa en els 4 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.