Societat

Una dona és assassinada a Mollet del Vallès

Un jove d'uns 20 anys apunyala la víctima en un immoble del carrer Portugal

Es desconeix si existia alguna violació entre la dona i l'agressor

La policia ha detingut aquest divendres un jove com a presumpte autor de la mort d'una dona a Mollet del Vallès.

Els fets s'han produït poc després d'un quart d'una del migdia quan l'home, d'uns 20 anys, ha apunyalat la víctima en un immoble ubicat al carrer Portugal de la població vallesana. La Policia Local ha detingut el jove al mateix lloc dels fets.

No ha transcendit si existeix relació entre la dona assassinada, que tenia entre 50 i 60 anys, i el detingut. Tampoc es coneix el motiu del crim.

Segons el testimoni d'alguns veïns a l'agència ACN, l'agressor i la víctima tenien una vinculació estreta i podrien ser mare i fill.

Óscar Ruiz, que viu a sobre del pis on s'ha produït el crim, ha relatat haver sentit crits de la dona després d'una forta discussió. Ha estat aleshores el president de l'escala ha alertat la policia. Segons ell, les baralles al soterrani on vivia la dona amb el noi no eren estranyes.

Una altra veïna ha afegit que la dona era “de Mollet de tota la vida” i que s'havia traslladat a viure a aquell soterrani feia pocs mesos.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord de Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per tal d'aclarir els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.