Societat

Morella ja respira ambient de Sant Antoni

Els majorals han entrat la brosta i el mallo que cremaran el pròxim dia 20 de gener

Morella celebrarà Sant Antoni el proper cap de setmana. No obstant això, ja es respira l'ambient d'esta festa del foc i, els majorals han entrat la brosta i el mallo que cremaran el pròxim dia 20 en la plaça de la Basílica Arxiprestal.

Precisament la presència de la majoralia és una de les novetats respecte a les últimes edicions. En esta ocasió, el grup de Gaiters de Morella ha assumit la responsabilitat d'organitzar esta festivitat i ja té ultimats els preparatius.

La presència de majorals és important ja que s'impliquen més persones en l'organització i en la festa. En esta edició, el grup de Gaiters de Morella han realitzat importants canvis en la celebració. D'esta manera, el proper dijous tindrà lloc la benedicció del panoli i el divendres començaran els actes lúdics i festius. A les 20 hores, tindrà lloc la Retreta i, a partir de les 20.30, la representació de la Vida del Sant. Esta és una de les grans novetats respecte a altres anys, ja que s'avance el seu inici i començarà la seua representació en la Plaça de Sant Joan, per a finalitzar-la a la Basílica Arxiprestal. Una vegada que concloga, es cremarà la barraca i s'oferirà un sopar de germanor. A la nit, tindrà lloc la Estudiantina i les Albades. El dissabte, al matí, diana, processó i retaule i, a la vesprada, arribarà la representació del contrabàndol, la llaurà, l'agostera i el mondongo, amb la companyia de la Rondalla. A la nit se celebrarà una orquestra i discomòbil a l'Espai Firal i, el diumenge, conclouran els festejos amb el record cap els confrares difunts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Trenta-tres patinets elèctrics denunciats en una setmana a Lleida

Lleida
SOCIETAT

Un jutjat autoritza fer fora els ocupes de l’antic institut B9 de Badalona

Badalona

350 activitats per disfrutar aquest estiu als barris gironins

girona

La deixalleria activa el servei de 24 hores els set dies de la setmana

CALONGE I SANT ANTONI
societat

La taxa de víctimes de violència de gènere a Catalunya se situa en 13,8 per cada 10.000

barcelona

La nova estació tindrà 7 andanes i una demanda anual de 243.000 viatgers

PALAMÓS

L’Associació d’Hostaleria preveu una ocupació del 65% aquest estiu

GIRONA
societat

Perseguiran els propietaris d’edificis del centre històric mal conservats

Manresa
societat

Mobilitzacions per exigir l’estabilització d’interins després de la sentència del TJUE

barcelona