Societat

trànsit

La boira i el glaç causen un xoc múltiple de 27 cotxes a l'A-2

La topada en cadena a la Panadella provoca 16 ferits

El gel va fer relliscar tots els vehicles que hi circulaven

La boira i el gel que es va acabar formant a la carretera van provocar ahir una topada en cadena a l'A-2, a l'altura de la Panadella. Fins a 27 vehicles van arribar a xocar els uns amb els altres o a topar amb les tanques, arran d'una relliscada de dos camions i cinc cotxes al municipi de Montmaneu, en direcció a Barcelona.

L'accident inicial va generar diverses topades menors posteriors quan els vehicles que s'hi acostaven van anar frenant per no quedar-hi encallats. Però només la reducció de les marxes podia evitar la relliscada per als que no duien cadenes.

El glaç va convertir la carretera en una pista de patinatge, malgrat que tots els vehicles hi circulaven a velocitat moderada per la intensa boira. Les topades van generar setze ferits, tot i que cap de greu.

L'accident múltiple va obligar els Mossos d'Esquadra a tallar l'A-2 en direcció a Barcelona durant quatre hores. Els conductors es van queixar de la falta de sal en aquest tram que circula molt a prop de la Panadella. El Ministeri de Foment –titular de la via– va assegurar que hi havia abocat 28 tones de sal durant la nit. Va negar que la calçada estigués glaçada, però el fred va fer que la boira acabés convertint-se en gel a la superfície.

Fer nit al cotxe amb la mare morta

Un accident mortal d'ahir al vespre va resultar especialment dramàtic per a un nen de quatre anys d'edat. El vehicle, que conduïa la seva mare, una veïna de Gavà de 37 anys, va sortir de la via i va caure per un barranc al Bruc. L'accident va provocar la mort de la mare, però el nen només tenia ferides de caràcter lleu i rascades múltiples al cos. El nen no va sortir del vehicle i va passar la nit amb la mare. Els bombers van localitzar el vehicle a primera hora del matí en una fondalada de difícil accés, al costat de la carretera BP-1011.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins