Societat

homicidis

Feien màgia negra a la porta de la noia d'Olot assassinada

La família de Manprit Kaur es queixa perquè no els entreguen el cos de la noia i perquè el jutjat i els Mossos no els informen de l'evolució de les investigacions del crim

La família de Manprit Kaur, la noia assassinada a Olot, havia trobat elements de màgia negra davant de la porta del seu pis del carrer Velázquez, on el dia 24 la jove va ser assassinada a ganivetades. Algun cop, els senyals de bruixeria eren sang i en una altra ocasió era una dissolució de suc de llimona amb ornaments nupcials típics indis. La família, que segons afirma no practica cap mena de màgia ni hi creu, va reconèixer, però, que es tractava d'un tipus de malefici i, tement que podia ser una amenaça, va anar a informar la policia. “Els vam dir que potser algú ens volia matar”, relatava ahir Balwinder Kaur, la germana del marit de la noia assassinada, tot recordant que la policia els va emetre missatges tranquil·litzadors. Els familiars de Manprit creuen que tant els senyals de bruixeria que es trobaven a la porta com el sabotatge que havien fet a la moto de la noia (li van trencar el mirall i se li van endur el casc) són obra d'algú d'Olot que coneix bé els seus horaris i temen que van estar controlant els seus moviments.

Els investigadors de l'assassinat de Manprit Kaur estan al corrent d'aquests incidents ocorreguts abans del crim però no tenen clar que tinguin relació amb la mort de la jove. Ara estan pendents dels resultats d'unes proves d'ADN que creuen que podrien encarrilar la investigació.

Els familiars de la jove no entenen que hagin transcorregut deu dies i que ni el jutjat ni els Mossos no els donin cap informació. Ells, pel seu compte, han fet gestions per saber si en l'entorn de la noia hi havia algú que li volgués mal i per això van anar a entrevistar els seus companys de feina a Pagès Valentí de Sant Jaume de Llierca. El que més indigna la família de la noia és que el jutjat tampoc els ha autoritzat a disposar del cos per fer els funerals. Ells tenen intenció de repatriar el cos a l'Índia i allà incinerar-lo i celebrar els funerals segons els rituals de la seva cultura. És una petició dels pares i germanes de Manprit, que viuen tots a l'Índia. En vista que tot es retarda tant, han iniciat els tràmits perquè els pares i germans de la noia assassinada puguin obtenir un visat temporal per venir a Olot a seguir de prop la investigació i aclarir els fets.

LA DATA

24.01.12
és el dia
que van assassinar Manprit Kaur al seu domicili d'Olot, on abans li havien deixat senyals de bruixeria.

L'home i el cunyat plegaven a les 12.15 de la fàbrica

Ajit Singh Sodhi, el marit de la víctima, i el seu germà van fer el dia del crim el mateix de sempre: treballar de les vuit del matí i fins a un quart d'una de la tarda. L'horari incloïa de dos quarts de tres a dos quarts de set, també. La trucada a emergències que Ajit va fer per alertar sobre la mort de Manprit es va fer cap a dos quarts d'una, és a dir, amb prou feines un quart després de la sortida dels dos homes de la fàbrica d'embotits que està situada a uns 200 metres de l'habitatge de la víctima. Ajit i el seu cunyat van explicar que havien trobat Manprit morta quan van anar a casa per menjar. Ajit fins i tot duia les mans tacades de sang, d'haver tocat la víctima, quan va sortir al carrer per demanar ajuda. Fonts de l'empresa Francisco Puigvert van explicar ahir que Ajit hi treballa des de fa uns sis anys i que el cunyat, que està contractat per una ETT, encara no un any. Segons les fonts, no tenen gaire contacte ni amb ells ni amb els qui treballen a la cadena de producció i han destacat que són uns bons treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

La UdG participa en un programa per a entrenadors centrat en dones joves esportistes

GIRONA
canvi climàtic

Augmenten les morts per calor al sud d’Europa

barcelona
infraestructura

Renfe s’espolsa en els Mossos la responsabilitat pels robatoris de coure

barcelona

Alumnes de Cabrera de Mar recullen 300 quilos de brossa dels boscos de Burriac

cabrera de Mar
VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona supera els 170.000 passatgers el mes d’abril

VILOBÍ D’ONYAR
infraestructures

El nou desastre a Rodalies col·lapsa punts del metro i busos regionals

barcelona

Avança 2,6 milions per fer el projecte i l’edifici de l’escola Mar Nova

premià de mar
societat

Allau d’usuaris al metro per les incidències a Rodalies

BARCELONA
GIRONA

La línia R11 entre Barcelona i Portbou recupera la normalitat

GIRONA