Societat

SOCIETAT

Girona prescindeix de Barnusell com a director de l'Auditori

Les àrees de Cultura i Turisme de l'Ajuntament n'assumiran la gestió

L'Ajuntament de Girona prescindirà del director de l'Auditori-Palau de Congressos, Ramon Barnusell, que serà rellevat per personal de les àrees de Cultura i Turisme. Segons la regidora de Turisme de Girona, Coralí Cunyat, la destitució de Barnusell és deguda a la voluntat d'estalviar uns 74.000 euros anuals i a les ganes del consistori d'implicar-se directament en la gestió de l'equipament. “Tant Cultura com Turisme tindran una vinculació directa amb l'estratègia de l'Auditori.”

A proposta de l'alcalde, Carles Puigdemont, el comitè executiu del Patronat de l'Auditori ha fet fora el director. Ara les seves atribucions seran per a dues persones que ja eren a l'Ajuntament: el cap de l'àrea de Cultura, Narcís Casassa, que tindrà la responsabilitat de l'Auditori com a espai cultural, i Nuri Prat, que coordinarà l'equip de gestió del Palau de Congressos, segons detalla la regidora gironina de Turisme. Casassa és alhora l'alcalde de Sant Julià de Ramis (PSC).

Cunyat ha explicat que la presidència del patronat i la del comitè executiu de l'Auditori depenien del gabinet d'alcaldia, però que ara dependran de les àrees de Cultura i Turisme –l'alcalde, Carles Puigdemont, ja assumia Cultura–. Cunyat diu que l'Ajuntament voldria tenir a mitjà termini un espai de palaus firals i de congressos, on podria traslladar el seu equip de gestió.

Volen més congressos

Barnusell era el director de l'Auditori des de la tardor del 2007, i el maig de l'any passat, en una entrevista a aquest diari, explicava que Girona era el segon auditori català quant a qualitat i ocupació. Amb la seva destitució, Girona veu marge de millora. “S'ha de potenciar molt més la captació de congressos. Creiem que és un tema que no s'ha treballat prou els últims anys”, afirma Cunyat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella
LLENGUA

Els drets lingüístics centren la Jornada Lluís M. de Puig

GIRONA
societat

Els joves de La Causa justifiquen l’ocupació i estenen la mà als Castellers

sant cugat del vallès
administracions

Mataró destinarà 20,5 milions a millorar equipaments i comprar habitatge

mataró
urbanisme

El nou carril bici d’Igualada rep un premi de mobilitat

IGUALADA
societat

Finançament a quatre bandes pel nou centre per a l’Associació Alzheimer de Tàrrega

tàrrega
tradicions

Publicat el videoclip de la festa major de Lleida

LLEIDA
MEDI AMBIENT

Parasiten figueres de moro per eradicar-les del Cap de Creus

EL PORT DE LA SELVA