L'Ajuntament de Barcelona precinta quatre discoteques d'Herón City per problemes d'ordre públic

L'última baralla, ahir a la matinada, es va acabar amb tres ferits i quatre detinguts

Segons va informar el consistori a través d'un comunitat, inspectors i tècnics del districte de Nou Barris van procedir a precintar les discoteques Canela, Pirai –abans anomenada La Pascana–, Mil Pasos i Enjoy, del complex Herón City, «a causa dels reiterats problemes de desordres públics que s'hi van produint des del mes de març». L'Ajuntament afirma que els incidents s'han produït tant a dintre com a l'exterior de les discoteques, els atribueix directament als usuaris d'aquests establiments i assegura disposar d'un extens registre d'incidents elaborat de manera conjunta pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana. Tot plegat va provocar que el mes passat el districte de Nou Barris incoés un expedient sancionador, que ahir va culminar amb el tancament de les quatre discoteques.

La Federació Catalana d'Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm) va difondre ahir un altre comunicat en què critica la decisió de l'Ajuntament, que segons afirma deixa al carrer quaranta persones, i anuncia la presentació d'un recurs contenciós administratiu contra el districte. En la nota, l'entitat assenyala que el tancament «es fa a l'empara d'acusacions sense fonament i de fets que escapen al control dels empresaris d'aquests locals». La Fecasarm, que està convençuda que la decisió del consistori no resoldrà el problema, sinó que el traslladarà a altres locals, aposta per incrementar la presència policial i instal·lar càmeres de vigilància a la zona. I també per posar-hi detectors de metall per impedir que hi puguin accedir persones armades.

Tres ferits en l'última baralla

adrià gala

L'últim episodi d'incidents a l'entorn del centre comercial es va produir ahir mateix a la matinada. Tres persones sud-americanes van resultar ferides durant una baralla entre un grup de tres joves i un noi. Els fets van passar poc després de les cinc de la matinada, quan el grup es va encarar amb el noi, que anava acompanyat de tres noies, a la confluència del passeig Andreu Nin i el carrer del Pintor Alsamora. La discussió va anar pujant de to i es va produir l'agressió. El noi que anava amb les noies i dos dels agressors van patir ferides d'arma blanca i van haver de ser traslladats a l'hospital Vall d'Hebron, on van rebre l'alta poques hores després. Tots tres van ser detinguts per la Guàrdia Urbana de Barcelona, que també va arrestar un quart jove.

D'altra banda, un home va resultar ferit diumenge a la tarda a Isla Fantasía, a Vilassar de Dalt, després que fos agredit per un grup de persones que li van clavar un ganivet en una cama. La víctima la van traslladar a l'hospital de Mataró, on continua ingressada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona