Societat

La contraportada

Carnavals sota zero

Vall de Núria rebaixa quasi a la meitat el preu conjunt del cremallera i del forfet als qui accedeixin disfressats aquest cap de setmana a l'estació

Ja se sap que per carnaval tot s'hi val i els de Vall de Núria sembla que s'ho han pres al peu de la lletra. Ofereixen quasi a meitat de preu el desplaçament amb tren cremallera i el forfet a tots els esquiadors que el cap de setmana que ve pugin a l'estació disfressats. No vull pecar d'ingenu i obviar que, lògicament i lícitament, es tracta d'una operació de màrqueting per atraure clients. Això no obstant, no deixa de cridar l'atenció que l'oferta sigui tan important, com si es tractés d'unes segones rebaixes. En concret, l'oferta és d'una rebaixa del 40 per cent del preu conjunt del viatge amb cremallera i el forfet per esquiar. L'única condició és anar disfressat. Els qui s'allotgin aquest cap de setmana a l'hotel Vall de Núria també tindran el forfet gratuït i viatges il·limitats amb el cremallera. Hi haurà una baixada de disfresses a Finestrelles i a les Creus, un ball i concurs de disfresses, dissabte, i l'endemà, el carnestoltes infantil al Cau de la Marmota, que consistirà en diversos tallers i gresca.

Les estacions d'esquí alpí cerdanes, però, tampoc no es queden enrere. Sobretot, la Molina. En aquest cas, l'oferta és d'un dos per un de forfet amb la condició no només que accedeixin disfressats a les pistes amb un forfet de dia o de temporada, sinó que no es treguin la disfressa fins a la celebració de la rua, que comença a la pista llarga. Han d'assistir, a més, al repartiment de premis a les millors disfresses que es durà a terme al bar El Tirol. Tot, dissabte. A part, hi haurà un taller de maquillatge.

A l'estació veïna de Masella, han optat per les noves tecnologies. Així, doncs, han organitzat un concurs de disfresses a través del Facebook de l'estació. Els esquiadors han d'anar disfressats, s'han de retratar esquiant a les pistes de l'estació i penjar la foto a l'adreça de Masella. Vallter 2000, en canvi, celebrarà el carnaval d'aquí a dos caps de setmana. L'estació ripollesa organitzarà una baixada d'esquiadors disfressats i activitats diverses relacionades amb aquesta festa i un munt de premis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
INFRAESTRUCTURES

Afectacions a la mobilitat a l’entorn de la Plaça Espanya per les obres a l’L8

Barcelona
MEDI AMBIENT

Alumnes d’un institut de Cambrils creen un biòtop per incrementar la biodiversitat marina del Cavet

Cambrils

Tornen les cues per les obres a la C-65

quart
SOCIETAT

Tarragona adjudicarà el contracte de la brossa a Urbaser un cop exclosa l’empresa guanyadora

Tarragona

Confirmen un cas del virus de la Llengua blava en una explotació ramadera

vilademuls
GIRONA

Presenten la 18a edició dels Premis E-TECH de noves tecnologies

GIRONA
SERVEIS

Renfe afegeix una freqüència de l’AVE al Camp de Tarragona a les 11 del matí

Perafort-La Secuita
CULTURA

La biblioteca García Márquez de Barcelona tancarà tres setmanes per arreglar “desperfectes”

Barcelona
SOCIETAT

Mataró obre l’oficina contra les ocupacions conflictives pactada amb el PP

MATARÓ