Societat

Més de 400 mestresses de casa obrin la Setmana de la dona de Bocairent

La programació inclou l'avaluació del Pla municipal d'igualtat d'oportunitats premiat per la Generalitat

Fins el 12 de març, Bocairent viu immers de ple en la celebració de la jornada mundial dedicada a la dona. La 10ª Trobada de mestresses de casa Tyrius de la Vall d'Albaida i la Costera va ser l'encarregada de donar el tret d'eixida amb la participació de més de 400 representants.

El dia 8 de març, dia de la dona treballadoracompta també amb l'avaluació del Pla municipal d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes 2011-2014 posat en marxa pel consistori l'any passat i mereixedor d'un reconeixement de la Conselleria de Benestar social. A les 20 hores tindrà lloc la lectura d'un manifest i una concentració commemorativa del Dia internacional de la dona.

L'endemà, el cinema prendrà el relleu amb la projecció del documental “Una llengua que camina” amb l'assistència de la directora, Amanda Gascó, en una vetllada que es completarà amb un sopar. Per la seua banda, dissabte 10 una xerrada de l'ONG Escoles solidàries servirà com a inauguració de l'exposició “Una altra mirada dels pobles de Centreamèrica”. Finalment, l'agent de la Policia local Francisco Colomina realitzarà un taller d'autodefensa com a colofó de la programació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.