Societat

val d'aran

Primeres esquerdes en la candidatura dels Jocs d'Hivern

L'Ajuntament de Vielha no vol saber res de la candidatura de Barcelona per als Jocs Olímpics d'Hivern del 2022 si continua sense disposar de l'estació de Vaquèira-Beret per fer alguna de les proves oficials dels Jocs. L'alcalde, Àlex Moga, ha explicat a aquest diari que no té cap sentit que la candidatura porti el nom dels Pirineus però no inclogui l'estació d'esquí més gran del Pirineu català i la que més neu té.

Dimarts, el comitè organitzador es va reunir amb representants de la Val d'Aran. Segons Moga, se'ls va confirmar que la candidatura concentrarà les proves dels Jocs a la Molina i la Masella, més pròximes a Barcelona. Moga nega que situar les proves a menys d'una hora i mitja de la seu principal sigui un requisit imprescindible del COI, sinó tan sols un element que puntua a favor d'una candidatura, que seria compensat per les bones instal·lacions de l'Aran. El president del Conselh Generau d'Aran, Carlos Barrera, ha dit que l'Aran lluitarà fins al final per ser a la candidatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.