Societat

Dos morts i un ferit greu en dos accidents de trànsit

Una persona va morir a Vallromanes i una altra, a Cabrera d'Igualada

Interior anuncia avui noves mesures

Dues dones van morir ahir en dos accidents de trànsit a les carreteres catalanes, una a la comarca del Vallès Oriental i l'altra a l'Anoia.

En concret, una veïna de Granollers, de 45 anys, va morir quan el cotxe que conduïa per la rambla de Vallromanes va sortir de la via, per causes que es desconeixen, va estimbar-se contra un arbre de la riera i després es va incendiar. Segons els Bombers de la Generalitat, el sinistre es va produir poc després de dos quarts de vuit del matí.

El segon accident mortal va succeir a la C-15, al seu pas per Cabrera d'Igualada (Anoia), cap a les cinc de la tarda quan dos vehicles van col·lidir. Va morir-hi una veïna de Vilafranca del Penedès, de 33 anys. A més, dues persones van resultar ferides (una greu i una altra lleu) i van ser traslladades a l'hospital d'Igualada. Sis patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques van participar en l'atenció a les víctimes. La carretera va estar tallada i es van haver de senyalitzar els desviaments.

A banda, un motorista, de 35 anys, va resultar ferit crític dissabte al vespre en patir un accident al circuït del Parcmotor de Castellolí (Anoia). Va ser evacuat a l'hospital de Bellvitge en helicòpter.

Davant l'augment de la sinistralitat, el conseller d'Interior, Felip Puig, acompanyat del director de Trànsit presenten avui noves mesures per intentar reduir-la.

LA XIFRA

2
dones
van ser les víctimes mortals en els dos accidents de trànsit d'ahir a Catalunya: una tenia 33 anys i l'altra, 45


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona