Societat

La preemergència per risc d'incendis forestals s'amplia a tot el País Valencià

Les temperatures variaran des dels 36 graus fins als 41 graus

La Conselleria de Governació, a través del Centre d'Emergències (CCE), ha ampliat hui divendres, el Nivell 3 de Preemergència, risc màxim d'incendis forestals a tot el País Valencià a causa de les altres temperatures, que poden arribar als 36 graus en el terç nord i els 41 en la resta del país.

Aquest nivell de preemergència suposa la prohibició de realitzar qualsevol tipus de foc, fins i tot en les zones recreatives autoritzades i habilitades a l'efecte. Amb caràcter general, les cremes agrícoles a menys de 500 metres de terreny forestal estan completament prohibides entre l'1 de juny i el 30 de setembre.

A més, el dispositiu de prevenció i extinció d'incendis es troba en màxima alerta per si fóra necessària la seua intervenció.

Governació ha fet una crida a la prudència per evitar possibles incendis i complir en tot moment les prohibicions i recomanacions que es deriven de decretar preemergència per risc d'incendis forestals.

Es recomana no encendre foc en cap cas; no fumar mentre es camina per la muntanya, ni llançar puntes de cigarret des dels vehicles; no llançar mai fem, ni artefactes o material explosiu com coets; ni utilitzar sense autorització ferramentes o motors que poden produir una purna o un foc.

Si algú detecta un incendi ho ha de comunicar al 112, sense pensar que algú ho deu haver fet ja, o donar avís a les autoritats més properes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
salut

L’Hospital de Mataró canvia els uniformes quirúrgics per uns més sostenibles

mataró

Les fires del 1 de Maig omplen els carrers de Figueres

figueres

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona