Societat

EMPRESES

Creix l'oferta de terrasses d'estiu a Girona

Diferents establiments de restauració promocionen les terrasses com a atractiu a l'estiu i proposen allargar-ho encara tot el setembre

La música amb grups de jazz i en directe és el valor afegit per a les nits d'estiu

Diferents establiments de restauració de Girona ofereixen sopars amb música en directe a les seves terrasses d'estiu per atraure clientela i evitar que se'n vagin a la costa en busca d'oferta lúdica i cultural. Un exemple clar és el del Golf Girona, situat a Sant Julià de Ramis, que s'ha volgut afegir-se a l'oferta cultural de les comarques de Girona aquest estiu. Per això, cada dissabte des del passat 24 de juliol, ofereix nits de jazz en directe durant el sopar a la terrassa. L'experiència ha tingut acceptació i vist l'èxit d'aquesta proposta, i mentre el temps ho permeti, els concerts continuaran a la terrassa a partir de setembre. Més endavant, la previsió és que se segueixi fent durant l'any al saló interior de l'establiment. Jazz Golf Swing és el nom que han donat a la Companyia Acústica, un trio de jazz de músics gironins format per saxo, guitarra i contrabaix. Tot i això, es preveu portar nous grups i donar més varietat a l'oferta de jazz.

La cultura com a valor afegit

Pere Ramió, propietari del Golf Girona, explica que la seva intenció és “fer que la gent consideri el Golf Girona com un espai de lleure, però també de cultura”. Fins ara, l'oferta se centrava en l'àmbit esportiu i de la restauració. A banda dels divuit forats de què consta el camp, les instal·lacions eren utilitzades per a aniversaris, casaments i altres esdeveniments. Ara, però, Pere Ramió vol donar un plus de qualitat a un espai que tradicionalment no ha estat vinculat a la cultura. “No es tracta simplement d'anar a ballar, sinó d'escoltar bona música.” El seu objectiu és vincular-se de mica en mica a la gran oferta cultural de la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
educació

Educació registra més de 2.000 casos de violència escolar aquest curs

barcelona
BANYOLES

Detecten al Pla de l’Estany 50 colònies de gats amb 400 individus

BANYOLES

El 75% dels processos de justícia restaurativa a Tarragona i l’Ebre es van resoldre amb èxit l’any passat

TARRAGONA
judicial

A judici un grup que obligava 26 dones a prostituir-se

TARRAGONA
GIRONA

Les associacions turístiques denuncien les pintades en establiments

GIRONA
societat

El govern valorarà si aixeca l’emergència per sequera al Ter-Llobregat

barcelona

Suport de la Zona Franca per al centre neurològic per a infants d’AVAN

TERRASSA

Campanya de sensibilització contra l’assetjament escolar

FIGUERES

El soterrament de les línies d’alta tensió entre Reus i Castellvell es farà realitat en cinc anys

Reus