la contra

En Bono i en Bernat

El cantant d'U2 va hostatjar-se durant quinze dies en una finca de Sant Andreu de Llavaneres en la més completa intimitat gràcies a la complicitat de l'alcalde i la policia local

Em trec el barret davant la paraula donada per l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU). Home digne de la més alta confiança, ha aguantat amb estoïcisme durant un mes ser el portador d'un secret que, en el millor dels casos, hagués estat notícia de primera plana a molts mitjans de comunicació. Pels qui encara no hagin relacionat la foto amb el tema que ens ocupa, els diré que l'alcalde –juntament amb un grup molt reduït de gent de l'Ajuntament– sabia que el cantant d'U2, Bono, s'hostatjava en una finca del municipi durant els dies previs a la inauguració de la gira 360º el passat 30 de juny. L'home es va comprometre a no revelar en cap cas on es trobava la súper estrella del rock i ho va aconseguir. Se suposa, que no sense esforç. Un cop el líder de la banda irlandesa ha marxat del país, però, l'alcalde de Llavaneres s'ha deixat seduir per la temptació de mostrar al món, sobretot al local, que durant un temps han compartit població amb un hoste tan cèlebre. Ahir es va penjar al web municipal la nota de premsa on es deixava constància dels fets i on, per allò que ningú no ho posés en dubte, al costat de les paraules hi sortia una imatge amb Bono, l'alcalde i una tercera i dolça protagonista: la coca de Llavaneres. Un present que sembla que va fer el pes al cantant que tot donant les gràcies, la va olorar i en va quedar seduït per l'aroma, va anunciar a l'alcalde que se la menjaria havent dinat. Amb la coca hi anava una carta d'agraïment del cap del consistori perquè el cantant hagués triat Llavaneres com a lloc de descans.

La imatge i la trobada que se'n desprèn van tenir lloc abans de Sant Joan. Sembla que Bernat Graupera va voler fer els honors a un veí de tant nivell i es va acordar una cita a la casa que havia llogat l'artista. El mateix alcalde explica que es va desplaçar amb un cotxe patrulla fins a l'habitatge. Una finca molt bonica, amb unes vistes esplèndides al mar i no gaire lluny del nucli urbà. No vol donar més pistes i fa bé. Si Bono comenta entre els seus amics famosos que hi ha un municipi a prop de Barcelona amb total garantia de passar desapercebut, Llavaneres es pot convertir en poc temps en el Mònaco del Maresme. Graupera afegeix que la trobada no es va allargar més de mitja horeta, que Bono va ser molt amable i que en el decurs de la conversa el líder d'U2 es va interessar per conèixer més aspectes de la crisi econòmica a l'Estat espanyol, de saber on hi havia una església catòlica i de deixar-se recomanar alguns restaurants propers. Bernat Graupera tampoc revela al periodista quins establiments va enumerar, però se sobreentén que va aprofitar per fer propaganda dels de casa. Recorda l'alcalde que a la finca, a banda de Bono, també s'hostatjava un altre component carismàtic de la banda: el guitarrista The Edge. Però diu que no el va veure perquè, segons Bono, s'estava fent un massatge. La visita oficial va acabar amb el cantant d'U2 acompanyat l'alcalde a la sortida i, fins i tot, saludant els dos policies del cotxe patrulla. Bernat Graupera pot estar content, perquè no tots els astres de la música són tan humans com Bono. I si no que li recordin a l'exalcalde d'Arenys de Munt, Andreu Majó, a qui la súper diva Madonna va deixar amb un pam de nas el 2001 quan l'home la va voler visitar amb un present tan nostrat com una cistelleta de cireres d'en Roca i ella es va negar a rebre'l. Mira si és antipàtica!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Mor Miquel Massana, fundador de l’empresa Centre Tèxtil Massana

SERVEIS

La Paeria atura la supressió de la recollida porta a porta a Pardinyes i Balàfia

LLEIDA
GIRONA

Puente preveu aviat la licitació del projecte d’enllaç del TAV i l’aeroport

GIRONA
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona
SOCIETAT

Les empreses agrícoles no seran a les Fires de Maig per la crisi de la pagesia

Vilafranca del Penedès
SOCIETAT

3.000 productes falsificats comissats en comerços de Salou

SALOU

Girona destina prop de 3 milions a polítiques públiques

GIRONA
SERVEIS

Les escales de la Glòria obertes ahir pateixen aturades

BARCELONA

Onze centres educatius amb 715 alumnes netegen l’entorn natural

RUBÍ