Societat

Xàbia celebra la desena edició del Dia de la bicicleta

Hi haurà una marxa popular des de la pista d'atletisme al parc Pinosol diumenge 21 d'octubre

El Club Ciclista de Xàbia, amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, ultima els preparatius per al Dia de la Bicicleta, que el diumenge 21 d'octubre celebrarà la seua desena edició en el municipi.

Com és tradició, aquesta gran festa per a fomentar l'esport i l'oci saludable en família, té com a acte central la multitudinària marxa no competitiva fins a Pinosol. Aquesta ruta partirà a les 10 hores des de la pista d'atletisme del col·legi Graüll i discorrerà a ritme de passeig per uns sis quilòmetres de recorregut pla fins al parc Pinosol.

Gràcies a la col·laboració de la Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil, els participants podran circular sense presses, sense riscos associats al tràfic i amb les màximes mesures de seguretat. Una vegada en el parc de Pinosol hi haurà activitats per a promocionar el ciclisme, un esmorzar per a tots i una rifa.

Després es tornarà al poble per la carretera del Pla. Durant tota la marxa hi haurà servei de “cotxe granera” per a arreplegar als xiquets xicotets que es cansen o a algú que puga tenir problemes, així com una furgoneta amb utensilis mecànics per a solucionar alguna burxada o avaria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.