Societat

El menor ferit a l'incendi de Sabadell continua estable a la UCI

El noi de 14 anys està ingressat a l'Hospital Parc Taulí de la ciutat després d'estar durant unes hores a la cambra hiperbàrica del Moisès Broggi de Sant Joan Despí

El foc que es va declarar a l'habitatge va provocar la mort de tres dones de la mateixa família

El menor ferit greu a l'incendi d'un habitatge a Sabadell on han mort tres dones de la seva mateixa família es troba ingressat estable a la UCI pediàtrica de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, han informat aquest divendres fonts del centre.

El noi de 14 anys ha estat tractat dijous a una cambra hiperbàrica per una important intoxicació de fum, i per cremades de segon grau a part del cos, no molt greus.

El noi va ser traslladat aquest dijous al matí a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, però després va ingressar al Moisès Broggi de Sant Joan Despí, que té cambra hiperbàrica, en què se li va poder tractar de l'excés de monòxid de carboni; a la nit, va ser derivat un altre cop al Parc Taulí, on va ingressar a la UCI pediàtrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.