Cardedeu destina 61.044 euros a projectes solidaris

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació ha proposat i aprovat la concessió d'ajuts en aquesta matèria que anualment finança l'Ajuntament de Cardedeu del 0,85 % del pressupost municipal. Per aquest 2009 el Consell compta amb un pressupost de 71.027 euros, dels quals 61.044 euros s'han destinat a subvencionar 12 projectes presentats per entitats a la convocatòria d'ajuts, 6.782 euros es dediquen a ajuts d'emergència, 2.000 euros als casals d'estiu dels nens i nenes sahrauís a Cardedeu i 1.200 euros a la quota que l'Ajuntament paga com a membre al Fons Català de Cooperació.

Els projectes subvencionats són, amb 1.000 euros, la lluita contra la ceguera a l'Índia (Anantapur) promogut per la Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera. 8.000 euros per al Projecte a l'Escola Negus Michael de Dessie (Etiòpia), de l'Associació Iniciativa Pro Infància; 1.800 euros més per al projecte dinamització d'Ak Benn. Dakar - Senegal, de l'entitat Amics d'Ak Benn; 4.000 euros per a la Participació comunitària pera disminuir la Violència Familiar a Chepen (Perú) de la Fundació Internacional de Solidaritat Companyia de Maria. També es destinen 8.000 euros al Banc comunitari de materials de construcció prer a la millora de l'habitatge Matagalpa (Nicaragua), del Grup de Suport al Col·lectiu de Dones de Matagalpa; 6.000 euros més pe a la millora de les capacitats pedagògiques del professorat a Ghana, un projecte de Mans Unides; 5.000 euros a l'Escola Bresma, d'Haiti, un projecte de Famílies sense Fronteres per a la Infància; 7.200 euros per al projecte de l'Associació Catalana Amics del Poble Sahrauí; 6.674 euros per al Programa de prevenció i promoció familiar a El Alto i sensibilització a Cardedeu, de l'associació Proyecto mi Casa; 4.000 euros per a Sobirania alimentària i energètica; un projecte del Moviment dels Treballadors sense Terra. Per finalitzar també promou dos projectes de la Fundació Pau i Solidaritat; el primer, amb 2.370 euros consisteix en un projecte de col·laboració amb els bombers voluntaris de Nicaragua- Parque departamental de Chinandega 2009/10 i el projecte de la Xarxa d'abastiment d'Aigua II Fase del municipi de Villanueva, a Nicaragua años 2009-2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA