Societat

L'Eliana rebutja un any més la violència contra la dona

Dissabte hi ha un acte institucional amb la participació d'un gran nombre d'associacions cíviques de la vila

La Regidoria d'Igualtat i Benestar Social de l'ajuntament de l'Eliana ha organitzat per a aquest divendres 23 de novembre, a les 12 hores en la Plaça del País Valencià, un acte públic perquè la ciutadania puga expressar el seu rebuig a la violència contra la dona.

Sota el lema “L'Eliana diu basta, no més violència contra la dona”, es convoca a la població a una concentració que té com objectius promoure la reflexió dels veïns de totes les edats sobre aquest greu problema social i convidar a totes les persones a adoptar una actitud activa per a eradicar-la.

Aquest acte està emmarcat en la celebració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, que es commemora el 25 de novembre. A més, forma part de la campanya d'acció i sensibilització 2011-2012 que està portant a terme la Regidoria d'Igualtat i Benestar Social entre la població jove del municipi, alumnes de secundària i batxiller i de l'últim curs de primària, així com entre veïns d'edat adulta.

La concentració contarà amb la presència de l'alcalde José Mª Àngel, la regidora d'Igualtat i Benestar Social Inmaculada García i altres membres de la corporació. En ella col·laboraran totes les associacions cíviques del municipi, entre les quals cal destacar de manera especial en l'organització de l'acte a la Unió Democràtica de Pensionistes (UDP) de l'Eliana. També estaran presents membres de l'Equip Municipal contra la violència de gènere, alguns esportistes d'elit veïns de la població i la cantant Sandra Polop, que interpretarà una cançó contra la violència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’Ajuntament va aturar 141 desnonaments el 2023

girona
Habitatge

Oberta la convocatòria per accedir a 36 pisos de lloguer amb protecció oficial

Pobla de Segur

L’Aeroport de Girona-Costa Brava renova la seva oferta comercial

girona
societat

Instal·laran per primer cop un sistema que desencadena allaus de manera controlada al port de la Bonaigua

Alt àneu
societat

Una setantena d’estudiants passen la nit a l’acampada a la UB en suport a Palestina

Barcelona
societat

Els primers pisos tutelats per a gent gran a Rialp, preparats per a rebre residents

Rialp
VILABLAREIX

La quarta Gala Benèfica Giroinfant recapta 34.100 euros

VILABLAREIX
SOCIETAT

Deu anys apropant als ciutadans la recerca que es fa a la UB

BARCELONA

Fent perfums gota a gota

Tiana